Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
Šolska karate liga
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 19
včeraj 18
ta mesec 796
skupaj 297361
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2020
5 medalj  
 
 
 
 

9. POKAL NESTLA ŽGANKA 2.2.2014
Devetega pokala v čast Nestla Žganka se je prijavilo 506 tekmovalcev iz 50 klubov in 6 tih držav. Zaradi slabega stanja (naravne katastrofe) se je odjavilo 57 tekmovalcev na sami tekmi , 100 tekmovalcev iz 9 tih klubov pa sploh niso prišli na tekmo in je to veliko breme za organizatorja Karate Kluba Tiger Iz Velenja .
KK Bushido Zagreb,KK Monchi,KK Ljubljana,KK Duplica,KK Kamnik,KK Polzela,KK Radenci,KK Gornja Radgona,KK Postojina,KK Mavashi Postojina,KK Kolektor Idrija in KK Radvanje . Število prijavljenih tekmovalcev ki so nastopili je bilo 283 v 367 nastopih.

Tekma je začela z majhnim zamikom,ker smo mogli počakat večino tekmovalcev zaradi naravne katastrofe ledenega dežja. Na tekmi so sodili sodniki z mednarodnim izkušnjami in je tekma potekala brez zapletov.

Zahvala članom karate kluba Tiger za pomoč pri urejanju tekmovanja. Zahvaljujemo Dr.Vrabiću za nudenje pomoči na tekmi.Zahvala Igorju Skazi Plastika d.o.o. in AV studiu in Mestni Občini za Plačilo Telovadnice ,ter Kebab Iziju in Mladosti. Vsem klubom se zahvalim ki so z veseljem prišli na tekmovanje v težkem času,zmagali so vsi ,ker so se uprli višji Sili upam da se naslednje leto kaj takega nebo zgodilo.

Predsednik KKTiger in O.O.9.pokala N.Ž Bego Tabaković OSS!