Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
Šolska karate liga
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 3
včeraj 7
ta mesec 99
skupaj 298752
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2020
5 medalj  
 
 
 
 

8.POKAL NESTLA ŽGANKA 26.1.2013
8. pokala Nestla Žganka se je udeležilo 49 klubov iz šestih držav (Slovenija, Italija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina,Avstrija ter Srbija). 8. pokal Nestla Žganka je potekal v šolskem centru Velenje s pričetkom ob 9:30 ter potekal ves čas brez zapletov z zaključkom ob 18 h. Iskreno se zahvaljujemo, podžupanu mestne občine Velenje g.Žerdinu za otvoritev turnirja in na vspodbudnih in lepih besedah. Povedal je, da je vesel, da vidi toliko mladih tekmovalcev v karateju na enem mestu in da je možno organizirati v teh kriznih časih tako kakovostno tekmovanje.
Zahvaljujemo se članom Karate kluba Tiger Velenje, vsem staršem, ki so pomagali pripravit borišča, ki so na tekmovanju prostovoljno žrtvovali svoj čas in trud, da je turnir potekal brez zapletov. Tudi naša tekmovalka Šuhra je polepšala otvoritev s svojim nastopom z orientalskim plesom. KK Kranj je imel največ tekmovalcev in se zopet izkazal kot najbolj organiziran klub v KZS.

Posebna zahvala gre tudi sponzorjem, brez katerih ta turnir nebi uspel:

Mestni občini Velenje¸ Plastika Skaza Igor, Okrepčevalnica Mladost, Kebab Paša, Pivka d.d., Termo Elektrarna Šoštanj, Premogovnik Velenje, Hotel Paka, Robert Goter...

Predsednik in glavni trener kktiger Velenje:Bego Tabaković