Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 6
včeraj 29
ta mesec 324
skupaj 331372
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2024
0 medalj  
 
 
 
 

16.POKAL NESTLA ŽGANKA 13. 02. 2022
Udeležba 16. pokala Nestla Žganka 13.02.2022 v Rdeči Dvorani je bila tokrat na zelo visoki ravni, saj je sodelovalo kar 7 držav: Avstrija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Madžarska, Italija, Srbija in gostiteljica Slovenija.

Prijavljenih je bilo 600 tekmovalcev, 99 klubov, 788 nastopov in 22 ekip. Tekmovanje je potekalo v športnih bojih in katah - posamezno in ekipno.

V imenu KK Tiger Velenje se iskreno zahvaljujem podžupanji M.O. Velenje Aleksandri Vasiljević ob odličnem nagovoru pri otvoritvi tekmovanja. Ob otvoritvi je nekaj spodbudnih in odmevnih besed spregovoril tudi g. Borut Strojin, predsednik Karate zveze Slovenije.

Hvala vsem posameznikom, ki so se udeležili priprave telovadnice in nudili pomoč ob tekmi in na boriščih. Iskrena zahvala dr. D. Zore in višji medicinski S. Elvedini, ki sta poskrbeli za strokovno nudenje medicinske pomoči ves čas tekmovanaja.

Želim se zahvaliti vsem prisotnim in tekmovalcem iz vseh držav ter čestitke za dosežene rezultate. Posebna zahvala gostom iz Italije ter podporo turnirja s strani KK Sarajevo iz države, v kateri sem živel do 15 leta starosti.

Zahvala tudi Inšpektorju, ki nas je ta dan obiskal, korektno opravil Inšpekcijski nadzor in je izrekel vse pohvale za uspešno organiziranje turnirja v teh težkih časih, ki ga zaznamuje epidemija Covida 19. Upam da se bo ta pošast umaknila iz naše države Slovenije ter da bomo svobodno hodili brez mask.

Zahvala vsem sponzorjem, ki jih je to leto izredno malo, predvsem pa Mestni Občini Velenje in Županu Petru Dermolu. Za obletnico 15 letnega sponzoriranja smo z zlato plaketo nagradili okrepčevalnico Mladost. Pekarna Arena je nudila pice za malico sodnikom, ki jih je to leto bilo kar 27. Iskrena hvala iz srca tudi g. Joci Pečniku - avtomehaniku iz Šoštanja, ki je sponzoriral prevoz blazin.

Karateistični pozdrav.OSS!
Bego Tabaković@ 2010-2011 Rimassoft   |   rimassoft1@gmail.com