Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 2
včeraj 24
ta mesec 417
skupaj 330591
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2024
0 medalj  
 
 
 
 

15.POKAL NESTLA ŽGANKA 2.2.2020
Najlepša hvala za otvoritev mednarodnega 15.turnirja Nestla Žganka ga.Darinki Mravljak podžupanji Mestne Občine Velenje.
Spodbudne besede so bile tokrat zelo precizne glede pomena in imena turnirja. Korektno in pozitivno je omenjeno ime in pomen turnirja, zakaj ima pokal neko ime in da ima šport (kakršen koli že je) zelo pozitivne učinke na kvaliteto življenja vsakega posameznika pa tudi celotne družbe.

Še zlasti poučni so vsaj zame športi, ki zahtevajo tudi veliko samodiscipline in spoštovanja nasprotnika, kar karate ali šport ne glede na vrsto športa,ima pozitiven učinek na mlade - za mlade je karate še posebej koristen, ker se učijo tudi pri organizaciji sami ki sodelujejo tudi starši, ki so dodali velik prispevek pri organiziranju 15.Internacionalnega turnirja.

Zahvaljujemo se vsem ki ste žrtvovali nedeljo 2.2.2020.Zhvaljujemo se podžupanji Darinki Mravljak in Mestni Občini za prostor in čas,ki so nam omogočili tekmovanje. Vsem sponzorjem ki jih je izredno mal.

KZS predsedniku tekmovalne komisije za odlično vodenje turnirja. Zahvala gre tudi direktorju Rdeče dvorane g.Marjanu Klepecu in Dr Vrabiću za medicinke usluge naslednjem letu se priporočimo za datum 14.2.2021.Vsem klubom ki so bili zvesti turnirja in udeležbo, ter sodnikom ki so odlično opravili svojo nalogo.


Hvala še enkrat in se priporočamo tudi v naslednjem let 2021 16.pokal.


@ 2010-2011 Rimassoft   |   rimassoft1@gmail.com