Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 6
včeraj 29
ta mesec 324
skupaj 331372
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2024
0 medalj  
 
 
 
 

13.POKAL NESTLA ŽGANKA 25.2.2018
13. pokal Nestla Žganka zopet na visokem nivoju

Tokrat smo imeli prijavljenih 414 tekmovalcev iz 42 klubov, iz 3eh držav. Opravili smo 485 nastopov. Kot organizatorji tekmovanja smo zelo zadovoljni z obiskanostjo in udeležbo klubov iz Italije, malo manj pa z udeležbo Slovenskih klubov. Za otvoritev tekmovanja je poskrbel podžupan mestne občine Velenje gospod Peter Dermol, ki je bil presenečen nad številom tekmovalcev in obiskovalcev ter pohvalil organizacijo tekmovanja in organizatorja Karate klub Tiger. Prav tako se zahvaljujemo predsedniku karate zveze Slovenije Borutu Strojinu za vzpodbudne besede.
V čast nedavno preminulemu prijatelju iz Italije Aldegistu Soderu, smo namenili minuto tišine. Tradicijo sodelovanja med našim klubom in italijansko zvezo FIJLKAM bosta nadaljevala Žena Meri Sodero in brat Roberto, katerima se ob tej priložnosti zahvaljujemo za obisk. Hvala karate prijatelju Veljku Jukiću za prevajanje, da smo uspešno vzpostavili komunikacijo z gosti iz Italije.

Zahvaljujemo se tudi vsem sodnikom, ki so skrbeli, da tekmovanje poteka brez zapletov, zato smo tudi to leto podelili nagradi za najboljšega sodnika in sodnico. Nagrado za najboljšo sodnico je prejela Katja Bajs iz karate kluba Brežice, za najboljšega sodnika pa je nagrado prejel Ricardo Žibrat iz karate kluba Partizan Ljutomer. Velika zahvala gre tudi delegatu turnirja Branku Cimpermanu, ki je skrbel za ves potek tekmovanja in naredil iz nemogočega, mogoče.
Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so prispevali k lažjemu organiziranju tekmovanja: AV studio, Okrepčevalnica Mladost in Hrustljava Skušnjava.

Zahvaljujemo se tudi ekipi Karate kluba Velenje (Matjaž in Pia Cesar, Domen in Nik Borovnik, Jasmina Džafić, Natalija in Maša Kenda) za vso pomoč. Zahvaljujemo se strokovnim delavcem, ki so ves čas del organizacije, in ki pomagajo, da turnir dobi svoj pomen. Draško Vrabič dr.med, za vestno in osredotočeno delo ob boriščih, Samir Haliliović za brezhibna administrativna dela, Draganu Berkenjačeviću za brezhiben zvok, prijateljem, znancem, tekmovalcem, otrokom, Karate Zvezi Slovenije in vsem, ki ste pripomogli pri organizaciji ter uspešni izvedbi tekmovanja. Se vidimo prihodnje leto na 14. pokalu. Oss!

Predsednik karate kluba Tiger
Bego Tabaković – mojster karateja 6.DAN, SIHAN.


@ 2010-2011 Rimassoft   |   rimassoft1@gmail.com