Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 2
včeraj 22
ta mesec 330
skupaj 314413
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2022
4 medalj  
 
 
 
 





11.POKAL NESTLA ŽGANKA 13.2.2016
11. pokal Nestla Žganka je odlično uspel.

Kot organizatorji tekmovanja smo zelo zadovoljni z obiskanostjo in udeležbo klubov iz Slovenije, kot tudi iz tujine. Tokrat smo imeli prijavljenih 412 tekmovalcev iz 56 klubov, iz 5ih držav. Opravili smo 539 nastopov. Za otvoritev tekmovanja je poskrbel podžupan mestne občine Velenje gospod Srečko Korošec, ki je pohvalil organizacijo tekmovanja in organizatorja KKTIGER - Bega Tabakovića ter vse prisotne tako tekmovalce kot tudi obiskovalce.

Zahvaljujemo se tudi vsem sodnikom, ki so skrbeli, da tekmovanje poteka brez zapletov, zato smo tudi to leto podelili nagradi za najboljšega sodnika in sodnico. Nagrado za najboljšo sodnico je prejela Parić Aida iz karate kluba Trbovlje, za najboljšega sodnika pa je nagrado prejel Alois Wiesböck iz karate kluba Hayashi St. Pölten iz Avstrije. Podelili smo priznanje šolskemu centru Velenje za omogočanje izvedbe tekmovanja že 10. leto zapored. Za zgodovinski uspeh na nedavnem evropskem prvenstvu za kadete in mladince na Cipru smo priznanje podelili tudi srebrni Maši Simonič iz karate kluba Kovinar Maribor.
Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so prispevali k lažjemu organiziranju tekmovanja: Naš Čas, Pivka Perutninarstvo d.d., Okrepčevalnica Mladost, AV studio, vulkanizerstvo in avtopralnica Živic.

Zahvaljujemo se strokovnim delavcem, ki so ves čas del organizacije in ki nesebično pomagajo, da turnir dobi svoj pomen. Draško Vrabič dr.med, za vestno in osredotočeno delo ob boriščih. Samir Haliliović za brezhibna administrativna dela. Jasminka Nedić, za urejanje papirjev in poteka tekmovanja. Zahvalili bi se tudi vsem staršem, Draganu Berkenjačeviću za brezhiben zvok, prijateljem, znancem, tekmovalcem, otrokom, Karate Zvezi Slovenije in vsem, ki ste pripomogli pri organizaciji ter uspešni izvedbi tekmovanja. Se vidimo prihodnje leto na 12. pokalu. Oss!

Predsednik karate kluba Tiger
Bego Tabaković – mojster karateja 6.DAN, SIHAN.


@ 2010-2011 Rimassoft   |   rimassoft1@gmail.com