Tradicionalni pokal
Pokal Nestla Žganka
 Začetniški tečaji
Vpis članov
Povezave
Karate zveza Slovenije
Tekmovalni koledar
 Števec obiskov
danes 19
včeraj 22
ta mesec 233
skupaj 313398
 
 Prispevki
Dosežki kluba v letu 2022
4 medalj  
 
 
 
 

10. POKAL NESTLA ŽGANKA 14.2.2015
Karate klub Tiger Velenje je organiziral že 10.pokal v čast Nestlu Žganku.
Kljub slabemu odzivu donatorjev in sponzorjev je turnir potekal brez zapletov. Z večjo podporo bi bilo turnir lažje speljati in posledično privabiti več držav in spraviti tekmovanje še za nivo višje.
Kot organizatorji tekmovanja smo zelo zadovoljni z obiskanostjo in udeležbo klubov iz Slovenije. Za otvoritev tekmovanja ja poskrbel podžupan mestne občine Velenje Dr. Franc Žerdin, ki je pohvalil organizacijo tekmovanja in organizatorja KKTIGER - Bega Tabakovića in bil presenečen nad množično udeležbo. Govoril je tudi predsednik karate zveze Slovenije DR. Igor Zelinka, ki je prav tako pohvalil organizacijo turnirja in ob enem čestital ob 10. obletnici. Ob tej priložnosti se tudi mi zahvaljujemo za vzpodbudne in lepe besede.

Zahvaljujemo se tudi vsem sodnikom, ki so skrbeli, da tekmovanje poteka brez zapletov, zato smo tudi to leto podelili nagradi za najboljšega sodnika in sodnico. Nagrado za najboljšo sodnico je prejela Banović Tamara iz karate kluba Finida Poreč, za najboljšega sodnika pa je nagrado prejel Zdravko Romih iz karate kluba Kozjansko, ki si za svoje dolgoletno delo nagrado več kot zasluži.

Podelili smo tudi nagrade za strokovne delavce, ki so ves čas del organizacije in ki nesebično pomagajo, da turnir dobi svoj pomen. Draško Vrabić dr.med, za vestno in osredotočeno delo ob boriščih. Samir Haliliović za brezhibna administrativna dela. Jasminka Nedić, za urejanje papirjev in poteka tekmovanja. Muhamed Hankić za skrb za red in čistočo. Zahvalili bi se tudi vsem staršem, Draganu Berkenjačeviću za brezhiben zvok, prijateljem, znancem, tekmovalvcem, otrokom, vsem, ki ste pripomogli pri organizaciji ter uspešni izvedbi tekmovanja. Se vidimo spet prihodnje leto na 11. pokalu. Oss

Predsednik karate kluba Tiger
Bego Tabaković – mojster karateja 6.DAN, SIHAN.


@ 2010-2011 Rimassoft   |   rimassoft1@gmail.com